top of page

"Out beyond right doing and wrong doing, there is a field, I'll meet you there." Rumi

To meet you where you are

Welkom bij A touch of empathy

Bij A touch of empathy is mijn intentie zoveel mogelijk te werken vanuit empathie. Hierin schuilt een enorme kracht. Wetende dat elk mens gelijkenissen heeft en toch geheel uniek is. Daar waar je bent, wil ik je ontmoeten. Je hoeft nergens heen, je bent er al.

Ik bied holistische zorg zowel voor het fysieke, het emotionele en energetische lichaam. Het is namelijk toch allemaal verbonden en met een aanraking kunnen ze allemaal worden geraakt.

 

DSC_0127_edited.jpg

Ons lichaam als zijspiegel

In the here and now

Lichaam en geest zijn verbonden.
 

Als masseuze merk ik dit aan spierspanning, ademhaling, lichaamsbouw, maar ook emoties of verhalen die opeens vrij komen.

Hoe een diepe ademhaling of een lekkere zucht het zenuwstelsel kan kalmeren en de mistige wolkenflarden langzaam plaats maken voor een helder zicht.

Samen creëren we een ruimte van openheid. Het is een wisselwerking. Ik geef en jij, laat mij toe, of stuurt me een andere kant op. Een dans van volgen, initiëren, luisteren en ontvangen.

Als lichaamswerker is het lichaam en diens dans mijn basis.

 Mijn lichaam als zijspiegel. Waarmee ik kan vo­elen, zien en ervaren. Te verbinden met het nu. Zowel in masseren, voor een groep staan, leiding geven, mediations of vergaderingen faciliteren.

Om vervolgens bewust keuzes te maken in jouw ondersteuning.

Wat anderen zeggen

Straight From the Source

”To say that I enjoyed being massaged by Myra would be a complete understatement and not do justice to the profoundly nourishing experience I had. This surrender into the safe and warm holding space Myra created naturally unlocked emotions and I felt cradled and held like a child in the womb. She made sure that I was warm the whole time and checked in with me from time to time to really adapt to what is most nourishing for me. I completely loved it and highly recommend it.”

N. Helm

"Heerlijke massage waarbij rekening gehouden werd met mijn klachten en eerdere ervaringen. Het is telkens weer anders; niet telkens dezelfde soort stimulering. Erg fijn! Ik ga hier nog heel erg vaak terugkomen."

Dave 

"Massage van Myra: Een 10! het was zo fijn! Ze masseert en behandelt met zo veel aandacht en compassie dat het meer was dan alleen ontspanning, dit had een helende werking."

Saar 

"Myra haar aanwezigheid als gastrouw was erg prettig. Ze kent de juiste balans tussen aanwezig zijn op de voorgrond als ook op de achtergrond. Alles was goed geregeld en met zorg en aandacht. Ik voelde me welkom.

Karin

20230810_162326_edited.jpg
bottom of page