top of page

Myra van Roon

Ik schilder mezelf graag af als een spin in het web, een lichaamswerker en autodidact. Het lichaam is mijn navigatie tool in alles wat ik doe. In 2017 ben ik mijn eigen bedrijf gestart als masseuse, omdat ik naast mijn organisatorisch talent, meer in het nu wilde zijn.  Mijn handen wilde laten spreken.

Ik masseer intuitief en zo anticipeer ik tijdens een massage op spierspanning, ademhaling, emotionele en  enegetische spanning.

Ik ben geinspireerd en heb veel geleerd van massagetherapeuten; Eva Willemijn en Jill van der Veen die beide holistische massages geven en meer. Ik integreer zweedse massage, Esalen, Deep tissue en accupressuur en bindweefsel massage met energetisch en emotioneel lichaamswerk. 

Al op mij 19e ervoer ik, hoe ik kon thuiskomen in mijn lichaam. De HBO opleiding danstherapie volgde hierop en veel zelfonderzoek in het voelen en expressie geven van gevoelens in beweging.

In de dans vond ik een rustpunt in mezelf. Op het moment dat ik in 2011 in aanraking kwam met Marshall Rosenberg's werk; non-violent communication (NVC), klikte er iets. Zijn werk deed me mijn gevoelens begrijpen en hoe ik woorden kon geven aan iets waar ik voorheen alleen in de dans expressie aan kon geven. 

Veel heb ik vervolgens geleerd en mogen verdiepen en integreren bij Connecting2life. NVC is nu een deel van mij. Het is de bril waardoor ik de wereld bekijk. 

Ik hou ervan om met groepen te werken omdat ik een groot potentieel zie wanneer mensen samen komen. Het beste in elkaar naar boven halen, inspireren en ondersteunen. Want samen zijn we de wereld. Zodoende ben ik in de Sociocratie en S3 gedoken; methodes om met gelijkwaardigheid en transparantie samen te werken. Ik gebruik het om groepen te ondersteunen bij het opzetten van een vergader- werkstructuur. Naast mijn werk als masseuze werk ik als gastvrouw tijdens retraites en ondersteun ik groepen/ bedrijven als voorzitter tijdens vergaderingen.


DSC_0128_edited
myra doet nvc_edited
samen groep_edited
wijland_edited
soup meetinh_edited
us_edited
bottom of page