top of page
Boat on Still Water

Our Services

De voordelen van een massage
 

1. Ontspanning: Een massage helpt spierspanning te verminderen. Deze ontspanning heeft niet alleen invloed op je lichaam, maar ook op je geestelijke welzijn.

2. Stressvermindering: Massages kunnen helpen stresshormonen zoals cortisol te verminderen, waardoor je algemene stressniveau afneemt.

3. Verbeterde bloedsomloop: Massage bevordert de bloedsomloop, wat de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren verbetert en de verwijdering van afvalstoffen versnelt.

4. Pijnverlichting: Het kan helpen bij het verminderen van spierpijn, gewrichtspijn en andere vormen van chronische pijn.

5. Verbeterde flexibiliteit: Massage kan de flexibiliteit van spieren en gewrichten vergroten, wat de bewegingsvrijheid verbetert.

6. Verbeterde slaapkwaliteit: Door de ontspanning die het biedt, kan massage bijdragen aan een betere slaapkwaliteit en het verminderen van slapeloosheid.

7. Verbeterde stemming: Massage kan de productie van endorfines stimuleren, wat leidt tot een verbeterde stemming en een gevoel van welzijn.

8. Verlichting van hoofdpijn:Massages kunnen helpen bij het verminderen van spanning in de nek en schouders, wat vaak bijdraagt aan spanningshoofdpijn.

9. Bewustwording van je lichaam: Een massage kan je bewuster maken van je lichaamshouding en eventuele spanning, wat kan helpen bij het voorkomen van blessures en het bevorderen van algehele lichaamsbewustwording.

20200814_172339.jpg
Boat on Still Water
bottom of page